dijous, 10 de febrer de 2011

Com si a Internet hi faltés merda

Després d’un temps col•laborant amb Crit’ em all, la meva voluntat de creixement professional m’ha portat a la conclusió que he de començar a avançar en solitari. Amb el pas del temps ens he vist créixer, he vist augmentar el nombre de seguidors i, sobretot, he vist millorar la qualitat del contingut. Hem après junts, sobretot ells de mi, i ara crec que ha arribat el moment d’un canvi. Necessito obrir les ales i enlairar-me com l’ocellet que marxa del niu dels seus progenitors. Potser seré l’ocellet que encara no ha après a volar i acaba saltant per la vorera esperant el moment en què passi una bici i li destrossi el coll provocant-li la mort després d’una lenta agonia. Però qui no arrisca no pisca, i jo vull piscar.

No obstant, no penso abandonar per complet als meus antics companys, simplement em limitaré a col•laborar a Crit’ em all amb les aportacions per les quals va ser creat des del principi: les crítiques constructives

Ara emprenc un camí paral•lel i, en una decisió que hauria de ser castigada per la llei, obro un altre bloc. Per favor, animo a tothom a fer el mateix: saturem la xarxa, fem que hi hagi més blocs que humans al món, aconseguim que el poble tingui el poder. És el moment de la llibertat, la objectivitat que sempre ha set una utopia ara pot ser una realitat. Acabem amb els periodistes que només treballen al servei de les grans corporacions i amb els seus filtres corromputs pel poder.

Dono per inaugurat aquest espai, un espai dedicat a la reflexió i al creixement personal. I ja per acabar citaré les paraules que conformen el títol d’aquesta presentació i que són un resum ideal de tot això: “Com si a Internet hi faltés merda”.

Gràcies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada